Zo kunnen specialisten jou helpen?

Ontdek met de specialisten van WerkVinden wat je talenten zijn, hoe je een winnend cv maakt, hoe je opvalt, hoe je goed gebruik maakt van je netwerk. WerkVinden Alphen biedt WerkVinders de gelegenheid om via workshops en gerichte kennis- en vaardigheidsontwikkeling te ontdekken wat hun talenten en kwaliteiten zijn en kennis op te doen waarmee ze de kans op het vinden van werk vergroten.

 • Waar ben je goed in?
 • Hoe maak je een winnend cv?
 • Hoe val je op tussen alle andere sollicitanten?
 • Maak je goed gebruik van je netwerk?
 • Hoe zet je LinkedIn, Twitter en Facebook in?
 • Hoe vind je als zzp’er een nieuwe klus?

Dit zijn de specialisten die je verder helpen

Er zijn tal van specialisten die onze organisatie een warm hart toe dragen en ons belangeloos ondersteunen door het verzorgen van een workshop of training. Daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. Hoogste tijd om deze specialisten voor te stellen in onze eregalerij.

  Ernst Jan Bos

  Ernst Jan Bos is spreker, coach, adviseur en trainer. Voor WerkVinden2.0 verzorgt Ernst Jan de workshop: Maak het werken met Social Media veel gemakkelijker!

  Klik hier voor meer info.

    Jeroen Ogier

    Jeroen Ogier is organisatieadviseur, trainer en coach voor zowel individuen als teams. Hij verzorgt voor Werkvinden2.0 de workshop Communicatiestijlen.  Klik hier voor meer info.

      Johanna Steen

      Johanna is gecertificeerd loopbaancoach. Sinds 1991 begeleidt ze mensen bij het vinden van werk. Vanaf de start in 2013 verzorgt ze voor WerkVinden2.0 diverse workshops. Binnen de Trajecten zijn dit meestal het onderdeel Ontslagverwerking en het onderdeel Kwaliteiten.

      Klik hier voor meer informatie.

        Jos van Bohemen

        Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Samen met een aantal collega’s verzorgt hij het maandelijks spreekuur arbeidsrecht bij WerkVinden2.0.

        Klik hier voor meer info.

          Maartje Koppen

          Maartje Koppen is de loopbaancoach van P.I.M.P. your career. P.I.M.P. your career staat voor Passie, Inspiratie, Motivatie en Positieve energie in werk.

          Klik hier voor meer info.

            Michou van Donk

            Fotograaf en art director Michou van Donk verzorgt de workshop ‘Profielfotografie, een representatieve foto voor op je CV en social media’.

            Klik hier voor meer info.

              Nanda Foendoe-Blok

              Nanda is manager HR bij Rabobank Groene Hart Noord. Ze verzorgt in de oneven weken op vrijdagochtend “hulp bij sollicitatiegesprekken”. Deelnemers kunnen dan 1-op-1 een sollicitatiegesprek oefenen. Regelmatig verzorgt ze ook workshops over dit onderwerp.

              Klik hier voor meer info.

                René Springintveld

                René Springintveld is Financieel Planner en geeft de workshops Zelfstandig Ondernemen en Netwerken.

                Klik hier voor meer info.

                  Robert Vos

                  Robert Vos is een gepassioneerde management trainer, coach & counselor en tevens directeur/eigenaar van ROVOS Management BV. Hij verzorgt bij WerkVinden 2.0 de workshop “Netwerken”.

                  Klik hier voor meer info.

                    Shirley Weemeijer

                    Shirley ontwerpt cv’s in MS Word en PowerPoint. Bij de landelijke cv van de maand verkiezing van SollicitatieLAB in augustus 2017, eindigde haar cv als derde maar won de Publieksprijs. Haar video-cv op YouTube maakte het verschil.

                    Klik hier voor meer informatie.

                      Stieneke Baas

                      Stieneke Baas is bedrijfstrainer, RelatieCoach en verzorgt voor WerkVinden2.0 de workshop ‘ Werkloos? Neem je toekomst in eigen hand!’

                      Klik hier voor meer info.

                        Wendy Vos

                        Wendy Vos, eigenaresse van Trittico, verzorgt de workshop Sollicitatievaardigheden. 

                        Klik hier voor meer info.