kaaldownloadWalk&Talk is een netwerkbijeenkomst van Bibliotheek Rijn en Venen voor alle werkzoekenden. Bij deze maandelijkse koffiepauze ben je altijd welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.

Walk staat voor beweging in je zoektocht naar werk. Talk omdat het belangrijk is om met elkaar te praten over je zoektocht en om ervaringen met elkaar te delen. Je kunt ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. Zo kan die ene ervaring van jou de gouden tip zijn voor een ander.
Je ontdekt dat succes in je zoektocht vooral is: blijven nadenken over je toekomstige werkplek, wat je daar kunt doen en aan wie je dat moet vertellen. Met de Walk&Talk vind je niet alleen nu sneller werk, maar ook in de toekomst!

Tijdens elke Walk&Talk krijg je praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed cv, solliciteren via LinkedIn of netwerken. Ook zijn er regelmatig gastsprekers die jou kunnen inspireren. Zo krijg je nieuwe energie voor jouw zoektocht naar werk!

Verdere info

  • Voor Walk&Talk kun je terecht in de plaatselijke vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen:
    Alphen aan den Rijn,  Nieuwkoop en Roelofarendsveen.
  • Voor precieze data kijk op de website van Bibliotheek Rijn en venen
  • Aanmelden is niet nodig.
  • Deelname is gratis en ook de koffie en thee.