Doe mee aan de Rotary Santa Run sponsorloop!

Begin 2017 heeft de Stichting WerkVinden2.0 Alphen een behoorlijke financiële ondersteuning ontvangen van de Rotary’s om IT-apparatuur te kopen. Dit naar aanleiding van de Santa Run die vorig jaar in december plaatsvond en waarbij alle Goede Doelen in Alphen de mogelijkheid werd geboden om een aanvraag voor ondersteuning in de grote Kerstboom bij Castellum te plaatsen.

Ook dit jaar december 2017 wordt weer de jaarlijkse Rotary Santa Run gehouden en wel op vrijdag 15 december om 19.00 uur. Dit jaar wandelt de optocht van ‘Kerstmannen, -vrouwen en –kinderen’ vanaf het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn dwars door het centrum. Een fantastisch gezicht in de donkere avond met versnaperingen en muziek langs de weg.

Dit jaar staat de ondersteuning van de sportverenigingen in Alphen en omstreken centraal. Alphen aan den Rijn is genomineerd voor de titel “Sportgemeente van het jaar 2017”.

Onder het motto “Santa loopt voor de sport” willen de gezamenlijke Rotary’s iedere inwoner van de gemeente uitnodigen om, mee te wandelen (max. 1 uur) zodat een bijdrage wordt geleverd aan de sportstimulering voor jong en oud. Uiteraard willen wij aan dit gezellige evenement als WerkVinden Alphen graag onze bijdrage leveren en roepen we zoveel mogelijk oude en nieuwe WerkVinders op om deel te nemen aan dit gebeuren.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Dan kun je je opgeven via de website: https://alphen.rotarysantarun.nl/