foto Nanda mrt 2016Een sollicitatiegesprek is voor velen geen dagelijkse bezigheid en daarom is het niet zo vreemd als je er tegenop ziet. Om je mentaal goed voor te bereiden, is het nuttig vooraf het sollicitatiegesprek te oefenen. HR Adviseur Nanda Foendoe geeft in een korte individuele sessie van een uur feedback en handige tips aan werkzoekenden die hun sollicitatievaardigheden willen opschroeven.

Wil jij ook sterker in je schoenen komen staan tijdens een sollicitatiegesprek en/of een toekomstig gesprek oefenen, dan is dit je kans!  Hulp bij sollicitatiegesprekken is een 2-wekelijkse activiteit. Na verloop van elke sessie kan pas weer gereserveerd worden voor de volgende sessie. Hou de site dus in de gaten!

In deze hulp bij activiteit leer je:
• Jezelf optimaal te presenteren.
• Op je houding te letten.
• Kort en bondig te formuleren.
• Vragen concreet te beantwoorden. Eventueel via de STARR-methode.
• Zelf vragen te stellen.
• Zo veel mogelijk jezelf te zijn.

 

Wanneer
Deze Hulp bij activiteit vindt elke 2 weken plaats (oneven weken) op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Trainer/coach
Nanda Foendoe-Blok is HR Adviseur bij Rabobank Groene Hart Noord. De visie van de Rabobank is dat je met het delen van kennis en het inzetten van je netwerk, mensen met elkaar in contact brengt en zo samen tot nieuwe oplossingen komt. Op haar zoektocht naar een zinvolle invulling van dit gedachtegoed, kwam Nanda in contact met WerkVinden 2.0, het platform voor en door werkzoekenden. Daar is haar bijdrage met veel enthousiasme ontvangen.

Aantal deelnemers
Vanwege het praktische karakter biedt deze hulp bij activiteit plaats voor maximaal 2 deelnemers per ochtend. Op die manier krijgt iedereen voldoende aandacht.

Belangrijk om te weten
Het zou mooi zijn als je bent uitgenodigd voor een gesprek en dat alvast kan oefenen. Lukt dit niet, dan is dat natuurlijk geen probleem.Voorafgaand aan het gesprek vragen we je je CV + vacature en motivatiebrief toe te sturen (liefst recent). Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin de aanvangstijd van het gesprek. Let op: vermeld bij je aanmelding svp bij de opmerkingen je telefoonnummer, zodat je voorafgaand eventueel nog het een en ander met je kunnen afstemmen.

Programma

10.00 uur – 11.00: gesprek eerste kandidaat
11.00 uur – 12.00: gesprek tweede kandidaat

Voor koffie/thee/water wordt gezorgd.

Inschrijven
Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende gelegenheid is.

Informatie over locatie
Deze workshop wordt gegeven bij WerkVindenAlphen, Zuidpoolsingel 172, 2408 BR Alphen aan den Rijn.

Bijdrage

De kosten bedragen € 10,00 per keer, inclusief koffie/thee. Met ledenpas één keer gratis. Voor een ledenpas vragen wij 30 euro per 12 maanden en daarvoor krijg je korting op al onze overige activiteiten, dus die pas heb jij er zo uit en daarmee help je ons, jou en anderen in hun zoektocht naar die ene mooie baan.