Start je eigen bedrijf…

Waarom een ZP-traject traject volgen?
Denk jij al een tijdje na over het starten van een eigen bedrijf? Maar ben je er nog niet helemaal zeker van om te starten? Wil jij al een tijd het businessplan van jouw bedrijf vormgeven en komt het er maar niet van? Dan wordt dit jouw kans!!!

Wanneer
Twee keer per jaar start er een cursus voor ZP’ers in de dop die een eigen bedrijf willen starten of zich hierop oriënteren. Hoor jij ook bij die groep, dan mag je deze cursus gewoon niet missen! Je gaat actief aan de slag, zowel op de avond zelf als thuis.

Hoe
Tien avonden lang ga je op interactieve wijze kennismaken met een groot aantal aspecten die komen kijken bij de start van een eigen bedrijf: jouw product of dienst, jouw klanten, jouw presentatie, jouw verdienmodel, gebruik van social media, etc. Dit wordt bij elkaar jouw businessplan. Jouw plan wordt vervolgens beoordeeld door een aantal ondernemers. Van hen krijg je weer nieuwe tips. Zodoende heb je aan het eind van het ZP-traject een ondernemingsplan klaar waar je tevreden over bent en dat je durft te presenteren.

Naast theoretische kennis zijn er ook oefeningen die hetzij individueel hetzij in groepsverband moeten worden uitgevoerd. En je krijgt huiswerk mee. Het is alles bij elkaar dus flink aanpakken. Maar je krijgt er 200% energie voor terug.

Wie
Ingrid Reinhout is coördinator en leider van de training. Zij heeft 28 jaar marketingervaring en heeft in diverse management- en marketingfuncties gewerkt. Zij heeft veel nieuwe producten, diensten en winkelformules ontwikkeld en in de markt gezet voor commerciële ondernemingen. Haar specifieke interesse betreft de ontwikkelingen in de ZP-markt.

In het ZP-traject kom je verder een groot aantal verschillende professionals tegen. Samen zorgen wij ervoor dat jij zo volledig mogelijk wordt geïnformeerd over alle aspecten van het ZP-schap.

Wanneer en inschrijven
De cursus vindt plaats  op maandagavond van 19.00 – 22.00 uur. Kijk in de agenda wanneer de eerst volgende cursus start . De prijs bedraagt 197 euro. Niet aarzelen, doen!

Je kunt je opgeven via info@werkvinden20alphen.nl. Je ontvangt dan een telefoontje waarbij je uitgenodigd wordt voor een intakegesprek.
Heb je vragen, zet ze op de mail met je telefoonnummer erbij. Wij bellen je terug.

Reacties van deelnemers:
De reacties van cursisten zijn heel positief en overigens ook wij als WerkVinden Alphen vinden het leuk om dit traject samen te doorlopen!